Posts

Showing posts from 2014

Sedinte foto TTD in natura

Image
Nu putine sunt ofertele fotografilor de nunta care in pachetele foto au incluse , sedinte de fotografie trash the dress in natura. Probabil aceste fotografiile sunt wow-ul dintre toate fotografiile. Intradevar dupa o astfel de sedinta, rochia miresei si nu numai vor trebui duse la o curatatorie, sau in alte cazuri, aruncata, precum este in imaginea alaturata. Astfel de fotografii , precum este in imaginea alaturata inseamna extremul fotografiilor in natura de tip trash the dress, cu alte cuvinte "nu incercati asa ceva acasa.

Cele mai uzuale obiective la fotografia de natura

Image
Mai jos veti vedea o lista cu cele mai uzuale obiective foto dslr care se folosesc la fotografia de natura. Am facut o lista de top 3 obiective care se folosesc pentru fotografia de natura.

Panorame in natura

Image
Daca nu ati realizat pana acum fotografii panoramice in natura sa stiti ca nu e chiar asa de greu. Trebuie sa aveti putina rabdare la fotografiere dar si ulterios la postprocesare.

Fotografia HDR in natura

Image
Fotografia HRD este mai aparte deoarece ea incearca sa fac lumina peste tot. Cu alte cuvinte daca doriti sa trageti hdr nu veti avea umbre in nici o portiune din fotografie. Destul de multi fotografi nu adepta acest tip de fotografie , deoarece ea pare rupta de realitate.

Fotografia de noapte in natura

Image
Chiar daca fotografia se traduce ca fiind desenarea cu lumina si se spune ca noaptea este intuneric , si cumva s-ar bate cap in cap, totusi lumina data se luna, defapt tot de soare dar reflectata de luna si stele , aceasta e indeajuns pentru a scoate niste peisaje de noapte superbe.

Watermark pe fotografii

Atunci cand doriti sa postati o fotografie pe internet pentru vizualizare publica trebuie sa va luati cateva elemente de siguranta.

Fotografiile in natura la nunta

Image
La majoritatea nuntilor , un procent de 20% dintre fotografii se realizeaza in natura , urmand ca restul de 80% din fotografii sa re realizeze in interioare. In cele ce urmeaza ne vom axa pe fotografiile de nunta care se realizeaza in natura.

Totu-i drum

Image
De curand am fost la targul de la Negreni , asa doar in vizita , la editia de primavera. Am ales sa plec vineri deoarece imi doream sa sa fie mai putina lume.

I love Romania

Romania este o tara carpato danubiano pontica , ceea ce inseamna ca avem munti dunare si mare , colac peste pupaza mai avem si o delta , asta insemnand ca avem tot cadrul natural sa realizam fotografii de natura.

Fotografia wildlife cu bani putini

Image
Se prea stie ca obiectivele super tele pentru fotografia wildlife sunt destul de scumpe dar va anunt ca exista si super teleuri pe bani putini.

Da viata fotografiilor cu un filtru minune

Image
In majoritatea fotografiilor de natura fotografii profesionisti folosesc filtrul de polarizare pentru accentuarea culorilor si in special a celului / norilor.

Fotografierea raurilor si cascadelor

Image
Fotografierea apelor curgatoare au un specific aparte. Si va dau cateva indicatii pentru a surprinde cele mai frumoase cadre.

Portrete in natura

Image
Un subiect destul de cautat pe internet este fotografia de portret si pentru ca este un blog de fotografie de natura ne permitem sa mentionam cateva sfaturi , pentru a realiza niste portrete de neuitat.

Camuflaj fotografia wildlife

Image
Animalele in salbaticie se sperie destul de repede de prezenta umana , de aceea ai nevoie de un accesoriu absolut necesar atunci cand vrei sa realizezi fotografie wildlife.

Fotografii la trandafiri

Image
Poate vi se pare usor sa fotografiati un trandafir ; dar pentru al puene sa iasa bine in poza nu e chiar aside usor.

Fotografiatul stropilor de apa

Image
Fotografiatul stropilor de apa in natura nu este asa de dificil daca tineti cont de anumite reguli.

Despre noi...

Va place natura : muntii, apele, sau cascadele, cheile sau animalele salbatice , florile sau fluturii? ei bine pentru moment daca veti citi posturile ce urmeaza , va vom spune despre ce trebuie sa faceti sa aveti cele mai frumoase amintiri de vacanta sau pentru profesionisti cum pot realiza fotografie de stock in natura.